16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Cumhuriyet Başsavcısı kaza geçirdi!

Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç'in içinde bulunduğu makam aracı kamyonetle çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Koruma Kurulu Toplantısı'na katılmak üzere Organize Sanayi Bölgesi'ne gitmekte olan Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç'in içinde bulunduğu Sinan Çelik (36) idaresindeki 70 EP 001 plakalı makam aracı, Anı Bisküvi Kavşağı'nda Mikail Özhan'ın (70) kullandığı 42 JA 134 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç ile koruması polis memuru Rahmi Sarı (35) ve her iki aracın sürücüleri hafif şekilde yaralandı. Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç aynı toplantıya katılmak üzere orada bulunan Belediye Başkanı Ali Kantürk'ün makam aracı ile diğer yaralılar ise ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumu iyi olduğu öğrenilen Cumhuriyet Başsavcısı Çokdinç ile diğer yaralılar yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiler. Kaza yapan her iki araç da olay yerinden çekici ile kaldırıldı.

Başsavcının kaza yaptığını öğrenen Karaman Valisi Fatih Şahin de hastaneye gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 14:50:22
Güncelleme :13 Kasım 2008 Perşembe 14:53:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?