21
Mayıs
2024
Salı
KARAMAN

Dilekçeyle kendine hanım istedi

Karaman'da 77 yaşındaki bir vatandaş, kendisine hanım bulunması için dilekçeyle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvurdu.

Yardıma muhtaç insanların gıda, giyecek, yakacak gibi temel ihtiyaçlarını karşılamak için başvurularını yaptıkları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ilginç başvurular da yapılıyor. Karaman'da 77 yaşındaki Hüseyin Uğuz isimli vatandaş da, ilginç bir istekte bulunarak herkesi şaşırttı.

Hüseyin Uğuz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaat ederek verdiği dilekçesinde 10 yıldır bekar olduğunu ve vakıf tarafından kendisine bir hanım bulunarak evlendirilmesini istedi. Uğuz, "Ben Karaman'ın Bayır köyünde oturuyorum. 10 yıldır bekarım. 4 çocuğum var ama onlar da işinde gücünde. Çocuklarım evlenmemi istemiyor ama ben bunca yıllık yalnızlığımı paylaşabileceğim bir hanım istiyorum. Bunun için de yetkililerden yardım bekliyorum" dedi.

Vakıf yetkilileri, ilk defa böyle bir istekle karşılaştıklarını belirterek, Hüseyin amcanın bu isteğini karşılamalarının mümkün olmadığını ancak evlenebileceği bir eş bulduğunda düğün için gereken yardımı yapabileceklerini belirttiler.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 12:19:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?