16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Doğa yürüyüşü yapıldı

Karaman Belediyesi, TEMA Vakfı ve KARDOF işbirliği ile Karaman-Mersin Karayolu üzerinde bulunan Gökçe Çamlığı'na doğa yürüyüşü düzenlendi.

Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında tertip edilen programa Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu'nun eşi Hilal Uğurlu, TEMA Vakfı üyeleri, KARDOF üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Karaman Belediyesi'nin tahsis ettiği otobüslerle alana gelen katılımcılar ilk olarak gruplara ayrıldı.

Hafif bir sporun ardından gruplar rehber eşliğinde yürüyüşe başladı. Yürüyüş esnasında çevre temizliği de yapan katılımcılar TEMA Vakfı tarafından sağlanan yüzlerce meşe palamudunu toprakla buluşturdu.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Uğurlu konuşmasında, "Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tertip ettiğimiz bu etkinliğe destek veren TEMA Vakfı'na, KARDOF üyelerine ve diğer katılımcılara teşekkür ediyorum. Doğa yürüyüşü yaparken aynı zamanda çevre temizliği yaptık. TEMA Vakfı tarafından sağlanan yüzlerce meşe palamudunu toprakla buluşturduk. Bu tip etkinliklerimiz her zaman devam edecek” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2012 Salı 15:20:49
Güncelleme :14 Mart 2012 Çarşamba 18:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?