21
Mayıs
2024
Salı
KARAMAN

Doğalgaz aboneliğine başlandı

Karaman'da doğalgaz abone merkezi düzenlenen törenle açılırken, ilk abonelik müracaatını Belediye Başkanı Ali Kantürk yaptı.


Ahiosman Mahallesi'nde hizmete giren Karamangaz Abone Merkezi'nin açılışına Ak Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Ali Kantürk ile Karamangaz Genel Müdürü Ali İhsan Sılkım ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde konuşan Karamangaz Genel Müdürü Ali İhsan Sıklım, 2007 yılı sonunda 13 mahalleye doğalgaz vermeyi hedeflediklerini belirterek, "Şu an itibari ile 13 bin eve doğalgaz verebilecek tesisatı döşedik" dedi.


Doğalgazın medeniyetin en temel göstergelerinden biri olduğunu ifade eden Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk de, “21. yüzyılda birçok modern kentin tercih ettiği enerji olan doğalgaz artık ilimizde. Karaman'ı çağdaş bir dünya kenti yapma yolundaki çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından Doğalgaz Abone Merkezi Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Ali Kantürk ve Karamangaz Genel Müdürü Ali İhsan Sılkım tarafından hizmete açıldı. Açılışın ardından Belediye Başkanı Ali Kantürk hem şahsi, hem de Karaman Belediyesi adına ilk doğalgaz abonesi oldu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2007 Çarşamba 16:50:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan top IP: 82.233.47.xxx Tarih : 30.06.2007 14:03:36
sayin yetkililerim boyle ilerlemelerinizle cok menmuniyet duyuyorum bir karamanli olarak cunku eski durumlari hatirlayinca halk gaz seker veya yay kuyruklari az beklemedi dahada ilerlere gitmenizi dilerim insallah ilerde butun koylerde bu karaman gazdan faydalana bilir saygilar