21
Mayıs
2024
Salı
KARAMAN

Emniyet'te muhtarlarla toplantı

Karaman Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi. 

Muhtarlar Derneği Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Muhtarlar Derneği Başkanı Yahya Soytürk ile 53 mahallenin muhtarı katıldı. Toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, Karaman'da kamu görevi yaptığını söyleyerek, ”Bizler nasıl kamu görevi yapıyorsak muhtarlarımızda kamu görevi yapmaktadır. 

Bu görevleri yaparken hepimizin amacı sorumlu olduğumuz kitlelere en iyi hizmeti verebilmek. Yoksa bir makamımız olsun işimize gidip gelelim diye bir anlayış olamaz. Önemli olan hizmet edebilmektir. Karamanımız huzurlu bir kent. Bunda da ildeki işsizlik oranının az olmasıdır. Çünkü ekonomi düzgün olursa, insanların işi olursa kötü şeylerle ilgilenmez. Mutlaka burada da olaylar oluyor. Bizler muhtarlarımızla iç içe çalışmaktayız. Başarılı olmamız da onların payı büyük. O nedenle benim kapım muhtarlarımıza her zaman açık” dedi. 

Muhtarlar Derneği Başkanı Yahya Soytürk ise, toplantıya katılmasından dolayı Emniyet Müdürü Kurt'a teşekkür ederek, muhtarların sorun ve isteklerini dile getirdi.
iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2007 Cumartesi 13:34:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?