17
Mayıs
2024
Cuma
KARAMAN

Emniyette randevu dönemi

KARAMAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDE RANDEVU DÖNEMİ

Karaman Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'ndeki işlerini yaptırmak için randevu alan vatandaşların işlerinin 10 dakikada bittiğini söyledi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nde basın mensuplarına randevu sistemini anlatan Sönmez, Karaman'da trafik tescil işleri için randevu sisteminin 15 Ağustos 2010 tarihinden itibaren çalışmaya başladığını söyledi.

Türkiye'de online randevu sistemine geçen 4. il olduklarını belirten Sönmez, trafik tescil ve sürücü belgesi ile ilgili işlemlerini yapmak isteyen vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası ve ismiyle www.karaman.pol.tr adresine girerek sıra alabileceklerini ifade etti.

Vatandaşların 15 gün sonrasına kadar internet sitesinden kayıt yaptığında saat kaçta işlemini yapabileceğini anında öğrenebileceğini ifade eden Sönmez, "Söz konusu tarih ve saatte trafik tescil işi 10 dakikada, sürücü belgesi işlemi de yarım gün içinde yapılacak. Siteden randevu alanlar için özel bir masa oluşturduk. Bir günde trafik tescil ve ehliyet işlemleri için ayrı ayrı 30 randevu verebiliyoruz. Şu anda vatandaşlarımız bu sisteme tam olarak alışmadığı için yeteri kadar müracaat olmuyor. Bir çok vatandaşımız eskiden olduğu gibi gelip sıra bekliyor. Bizim amacımız halka en iyi hizmeti vaktinde vermek. Vatandaşlarımızın işlemlerinde randevu almaları hem kendi işlerini kolaylaştıracak, hem de bizim daha sistemli çalışmamıza vesile olacak. Ben bütün vatandaşlarımıza işlemlerinde randevu sistemini kullanmalarını tavsiye ediyorum'' şeklinde konuştu

KARAMAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDE RANDEVU DÖNEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 12:49:01
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 13:04:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?