16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Emniyette terfi heyecanı

KARAMAN EMNİYETİNDE TERFİ HEYECANI

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden personele rütbeleri düzenlenen törenle takıldı.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 7 personelin çeşitli rütbelere terfi etmesi dolayısıyla Polisevi bahçesinde tören düzenlendi.

Törene Karaman Valisi Süleyman Kahraman, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile rütbe alacak personel ve şube müdürleri ile eşleri katıldı. İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez burada yaptığı konuşmada, "Ben arkadaşların üst rütbelere ulaşmalarını hiçbir endişe duymadan diliyorum. Rütbeler arttıkça sorumluluklar da artar. Bu arkadaşlarımızın şimdiye kadar yaptıkları hizmetler ve aldıkları mesleki eğitim ve tecrübeleriyle bu sorumluluğu taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. Allah onları utandırmasın" dedi.

Vali Süleyman Kahraman ise, rütbe alarak terfi eden personele başarılarının devam etmesi dileklerinde bulundu. Yapılan konuşmaların ardından 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne Mehmet Düzkaya, 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne Mevlüt Erdoğan, 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne Asilkan Öztürk ve 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne Adnan Taner, Emniyet Amirliğine Mehmet Ali Bakırcı ile Başkomiserliğe Veysel Er ve Orhan Doğruer terfi etti. Terfi eden personelleri rütbeleri Vali Süleyman Kahraman ile Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez tarafından takıldı. Törenin sonunda Vali Süleyman Kahraman, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmezle birlikte rütbe alan personel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

KARAMAN EMNİYETİNDE TERFİ HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2011 Cuma 12:40:03
Güncelleme :4 Temmuz 2011 Pazartesi 13:49:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?