16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Engellilerin lunapark keyfi

KARAMAN'DA ENGELLİLERİN LUNAPARK KEYFİ

Karamanoğlu Mehmet Bey İlköğretim Okulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde lunapark ve alışveriş merkezinde gönüllerince eğlendi.

Engellilerin bu haftada eskiye nazaran daha az hatırlanmaya başlandığını söyleyen Özel Eğitim Sınıfı öğretmenleri Kemal Önder Demirkollu, Ali Kaya, Altunay Bıyıklı ve sınıf yardımcısı Şifa Hanım Öksüz bu eksikliği gidermek amacıyla bir gezi düzenlediklerini belirterek, “Çoğu öğrencimiz engelinden ya da ailesinin maddi yetersizlikleri nedeniyle lunapark ve alışveriş merkezlerine gidemiyor. Bu nedenle özel ilgiye ihtiyacı olan öğrencilerimize eğlenceli bir gün yaşatmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Çocuklarımızın sevinçleri görülmeye değerdi. Hayatlarında yer edecek bu günde lunaparkta doyasıya eğlendiler. Lunaparktan sonra onları alışveriş merkezine götürdük” dediler.

Alışveriş merkezinde kendilerine ikram edilen dondurmaları yiyen çocukların mutlulukları bir kat daha artarken, öğrenciler için bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Şifa Hanım Öksüz, lunapark sahipleri İzzet Doğan ve Mustafa Arı'ya teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 14:12:01
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 18:26:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?