16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Esrar satıcılarına baskın

ESRAR SATICILARINA ŞAFAK OPERASYONU

Karaman'da, esrar satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 5'i kadın 13 kişi gözaltına alındı.

Karaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerinin 4 aydır yürüttükleri çalışma neticesinde esrar ticareti yaptıklarını tespit ettiği kişilerin evlerine dün sabaha karşı operasyon düzenlendi.

2 ayrı mahallede oturan şahısların evlerine yönelik yapılan operasyona çok sayıda polisin yanı sıra Konya ve Niğde'den getirilen narkotik köpekleri de katıldı. Operasyona katılan ekipler, şahısların evlerinde yaptıkları aramada 1 adet hançer, 1 adet döner bıçağı, 1 adet özel yapılmış bıçak ile 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

Esrar maddesinin gizli yerlerde saklandığını tahmin eden KOM Şubesi ekipleri devreye narkotik köpeklerini soktu. Köpekler şahısların evlerinin bitişiğinde bulunan boş arsalarda eski televizyon içinde, çocuk çorabında, taşların altında ve cami bahçesinde poşete sarılarak gömülmüş toplam 745 gram esrar maddesi buldu. Bu arada operasyon yapılan evlerin yakınında bir bahçenin duvarına yazılan 'Otçu Kızı' yazısı da gözlerden kaçmadı. Gözaltına alınan 5'i kadın 13 kişi Emniyet Müdürlüğü'nde tamamlanan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ESRAR SATICILARINA ŞAFAK OPERASYONU
ESRAR SATICILARINA ŞAFAK OPERASYONU
ESRAR SATICILARINA ŞAFAK OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2010 Cumartesi 09:40:01
Güncelleme :11 Aralık 2010 Cumartesi 23:21:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?