16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Evden 15 ton çöp çıktı!

Karaman'da yalnız yaşayan bir kişinin evinden 15 ton çöp çıktı. Yıllardır çöp biriktiren şahsın evinden çıkan çöp yığınları, kamyonlarla taşındı.

Edinilen bilgiye göre, Tapucak Hamallesi 443. sokakta bulunan tek katlı kerpiç evde yalnız yaşayan 55 yaşındaki Mehmet Doğan'ın evinden kötü kokular gelmesi üzerine mahalle sakinleri, durumu belediyeye haber verdi.

Temizlik ekipleriyle birlikte Mehmet Doğan'ın evine gelen yetkililer, evin içinin ve bahçesinin tamamen çöple dolu olduğunu gördü. Temizlik ekiplerinin saatler süren çalışması sonucu evden yaklaşık 15 ton çöp çıkarıldı.

Çıkarılan çöpler, belediyeye ait 5 adet çöp kamyonuyla ancak taşınabilirken, Mahalle Muhtarı Ali Şevki Yavuz, şahsın yıllardır yalnız yaşadığını ve yemeğini mahallelilerin getirdiğini belirterek, "Yalnız yaşayan ve evinde çöp biriktiren vatandaşımıza hep vakıftan yemek getirtiyorduk. Ancak son aylarda yemekleri de kabul etmez oldu. Huzurevine gitmeyi de kabul etmedi. Ama biriktirdiği çöpler konu komşuyu ve bizleri rahatsız ediyordu. Bizde bu nedenle belediyeye haber vermek zorunda kaldık" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 17:00:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?