21
Mayıs
2024
Salı
KARAMAN

Felluce'ye gıda yardımı yola çıktı

Türkiye’den Irak’ın Felluce kentine yapılacak gıda yardımları Karaman’dan yola çıktı.

Saray Holding kuruluşu olan PAZSAR Pazarlama tarafından hazırlanan gıda paketleri akşam saatlerinde Kızılay’a ait 8 TIR ile Irak’ın Felluce kentine gitmek üzere Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Saray Holding merkezi önünden yola çıktı.

 Gönderilen gıda yardımıyla ilgili bilgi veren Saray Holding Pazarlama Ticaret Grup Başkanı ve Pazarlama Genel Müdürü Cüneyt Öztürk, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nce dost ve komşu ülke Irak’ın Telafer ve Felluce kentlerinde meydana gelen son olaylar için gönderilecek gıda maddeleri bir Saray Holding kuruluşu olan Pazsar Pazarlama Tic.Ltd.Şti tarafından hazırlandı. Türk Hükümeti ve halkının bu insani yardımına katkıda bulunmaktan kurum, ülkemiz ve Karaman adına onur duyuyoruz. Felluce ve Telafer’e hazırlanacak gıda maddeleri konusunda da Başbakanlık bize müracaat etti. 500 ton gıda maddesi hazırladık" dedi.

Öztürk, hazırlanan yardım paketlerinde mercimek, pirinç, toz şeker, bulgur, bebek maması, ayçiçek yağı, salça, bisküvi, sabun, deterjan ve makarnanın bulunduğunu söyledi. Tır’ın Felluce kentine gittiğini belirten Öztürk, Telafer’e gidecek olan 14 TIR’ın ise 7 gün içinde hazırlanarak yola çıkacağını kaydetti.

karaman
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 10:31:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?