16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Firmalara teşekkür belgesi

KÖY OKULLARINA GÜNEŞ ENERJİSİ KURAN FİRMALARA TEŞEKKÜR BELGESİ

Karaman'da, Çevre ve Orman Bakanlığı'nın ORKÖY kapsamında yürüttüğü köy ilköğretim okullarına güneş enerjisi sistemi kuran firmalara teşekkür belgesi verildi.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen törende konuşan İl Çevre ve Orman Müdürü Ahmet Duran, “Çevre ve Orman Müdürlüğü olarak hem ekonomik, hem de sosyal anlamda orman köylülerimizin kalkındırılmasına yönelik bir mücadeleyi sizlerin vermiş olduğu desteklerle bugüne kadar önemli bir noktaya getirmiş bulunmaktayız. Sadece 2010 yılında yapmış olduğumuz çalışmalar ile bugün burada belge dağıtım törenine konu olan güneş enerjisi projesini 2010 yılında yaklaşık 25 köyde 555 aileye bu sistemleri takmak suretiyle önemli bir hizmet verdik” dedi.

Karaman Valisi Süleyman Kahraman da yaptığı konuşmada, “Güneş enerjisi sistemi kurulan köy okullarımız daha iyi bir yaşam koşullarına kavuşuyorlar. Böylece ormanlarımızın tahrip olması önlenmiş oluyor. Hepimizin bu ülkede üzerimize düşen görevleri var. Sosyal sorumluluk kapsamında biz üzerimize düşen görevi yerine getirmek zorundayız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından köylere güneş enerji sistemi kuran firma yetkililerine teşekkür belgeleri Vali Süleyman Kahraman tarafından verildi. Ayrıca proje kapsamında destek veren Bayındırlık İl Müdürlüğü'nde görevli Makine Mühendisi Aşkın Gümüş, ORKÖY Şube Müdürü Nazım Kaplan ve ORKÖY Şube Müdürlüğü'nde görev yapan mühendislere de teşekkür belgesi verildi.

KÖY OKULLARINA GÜNEŞ ENERJİSİ KURAN FİRMALARA TEŞEKKÜR BELGESİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2011 Salı 16:09:00
Güncelleme :26 Ocak 2011 Çarşamba 19:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?