16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Gaspçı iki kişi yakalandı

Karaman'da bir ay içerisinde 7 ayrı gasp olayına karıştıkları ileri sürülen iki kişi polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Çarşı Polis Merkezi'ne müracaatta bulunan bir vatandaşın tanımadığı iki kişi tarafından tehdit edilerek bir miktar parasının zorla alındığını bildirmesi üzerine harekete geçen emniyet güçleri, dün akşam saat 21.00 sıralarında İsmet Paşa Caddesi üzerinde şüpheli hareketlerde bulunan ve gasp mağdurlarının verdiği eşkale uyan Y.E (27) ve C.L'yi (24), gözaltına aldı.

Y.E'nin yapılan üst aramasında bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirilirken, Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şahıslardan Y.E. iki gün önce 4 No'lu Sağlık Ocağı arkasında tanımadıkları bir şahıstan bir miktar para alma olayını C.L ile birlikte gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Bunun üzerine soruşturmayı derinleştiren ekipler, Y.E. ve C.L'nin bir ay içerisinde meydana gelen 7 ayrı gasp olayını da birlikte gerçekleştirdiklerini ortaya çıkardı. Y.E. ve C.L'nin yaptığı 7 ayrı gasp olayında vatandaşlardan çeşitli markalardaki 5 adet cep telefonu ve paralarını gasp ettiği belirlenirken polis, gasp edilen telefonları satın alan telefon bayileri hakkında da yasal işlem başlattı. Yapılan ilk sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Y.E. ve C.L. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 18:16:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
namık keçeli IP: 88.229.38.xxx Tarih : 25.02.2008 19:37:05

allah belalrını versin bunların