16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Gaspçılar tutuklandı

GASPÇILAR TUTUKLANDI

Karaman'da bir akaryakıt istasyonunda silah ve bıçaklı gasp olayına karışan 2 kişi, kaçarken polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Karaman-Konya karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna gece saat 02.30 sıralarında yüzlerini atkı ile kapatarak gelen A.T. (23) ile H.A. (21), silah ve bıçakla istasyon çalışanlarını etkisiz hale getirdi. Şahıslar daha sonra kasadaki para ve sigaraları alarak yaya olarak kaçmaya başladı. Bu sırada istasyon çalışanları durumu polise bildirdi.

Olayın meydana geldiği yerin yakınlarında devriye görevi yapan polisler, kaçan 2 şahsın peşine düştü. Şahıslar, kısa süren kovalamaca sonucu yakaladı. Ekipler, A.T. ve H.A.'nın kaçış istikametlerinde yaptığı araştırmada 1 adet kuru sıkıdan bozma tabanca ile bu tabancaya ait şarjör, 1 adet bıçak, 6 paket sigara, istasyondan gasp ettikleri bir miktar para ile yüzlerini kapattıkları atkıları buldu. Şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Cezaevi'ne konuldu.

GASPÇILAR TUTUKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2011 Salı 10:11:05
Güncelleme :15 Şubat 2011 Salı 12:33:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?