17
Mayıs
2024
Cuma
KARAMAN

Gazetecilerden kan bağışı

KARAMANLI GAZETECİLER'DEN KAN BAĞIŞI

Karamanlı gazeteciler, Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Belediyesi Polikliniği'nde yer alan kan toplama merkezine gelen bir grup gazeteci, önce kendilerine sunulan bilgi formlarını doldurdu, sonra sırayla kan verdi.

 Kan vermenin ulvi bir davranış olduğunu söyleyen Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Küçükcicibıyık, şimdiye kadar kan toplama kampanyalarını haber yaparak destek verdiklerini söyledi.

Bugün ise bizzat kan vererek destek olmak istediklerini ifade eden Küçükcicibıyık, ''Karaman Belediyesi ile Kızılay'ın bir süredir ortaklaşa sürdürdüğü bu kampanyaya meslektaşlarımızla kan vererek destek olmak istedik. Biliyoruz ki, verilen her ünite kan bir hayat kurtarır. Bugün verdiğimiz kan, yarın bize lazım olabilir. Bu bir vatandaşlık görevidir. Onun için imkanı ve sağlık şartları uygun olan her vatandaş mutlaka kan vermeli" diye konuştu.

Kızılay Kan Merkezi yetkilileri de gazetecilere örnek davranışlarından dolayı teşekkür ederek, Karaman halkının kampanyaya destek vermesini istedi. İl Sağlık Müdürü Adem Kucur ve Müdür Yardımcısı Ali Eken'de kan bağışında bulunan gazetecileri yalnız bırakmadı.

Karamanlı gazetecilerden 10 ünite kan alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2011 Cumartesi 14:01:04
Güncelleme :23 Ocak 2011 Pazar 00:55:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?