17
Mayıs
2024
Cuma
KARAMAN

Gıda paketi yardımı başladı

Karaman Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla önceden belirlediği yardıma muhtaç ailelere gıda paketlerini dağıtmaya başladı.

Ramazan ayının paylaşım ve yardımlaşma ayı olduğunu ve bu bilinçle hareket ettiklerini belirten Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk, “Bu Ramazan ayında da yardıma muhtaç vatandaşlarımızı unutmadık. Çay, yağ ve şeker gibi temel gıda maddelerinin yanı sıra 10 kalemden oluşan yardım paketlerimizi ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya başladık. Belediye olarak Ramazan ayı öncesi, mahalle muhtarlarımız, zabıtamız, meclis üyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ekonomik yönden zor durumda olan ailelerin tespitini titizlikle yaptık. Bu hummalı çalışmanın ardından yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırıyoruz. Bunu yaparken de hemşehrilerimizin rencide olmaması için gerekli tedbirlerimizi alarak çalışmalarımızı uyguluyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Kantürk, 2 bin 500 aileye yapılan gıda yardımının dışında iftar çadırından da hergün yaklaşık 200 muhtaç ailenin evine iftar ve sahurluk sıcak yemek götürüldüğünü de sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2007 Cuma 10:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?