16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Hatice cinayete kurban gitmiş

BARAJDA CESEDİ BULUNAN GENÇ KIZ CİNAYETE KURBAN GİTMİŞ

Karaman'ın Ermenek ilçesinde baraj gölünde üç gün önce cesedi bulunan 18 yaşındaki genç kızın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Ermenek Baraj Gölü'nde bulunan cesedin kayıp olan Hatice A.'ya (18) ait olduğunun tespit edilmesi üzerine Ermenek Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı olayın aydınlatılabilmesi için ortaklaşa çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonunda ekipler, genç kızın en son Kenan A. (46) ve Muharrem T. (32) ile görüldüğünü belirledi. Gözaltına alınan Kenan A., 12 gün önce baraj gölü kenarına arkadaşı Muharrem T. ve Hatice A. ile pikniğe gittiğini, piknikte birlikte olan arkadaşı ve

genç kızın kavga ettiğini iddia etti. Kavgada arkadaşı Muharrem T.'nin baraja ittiği genç kızın boğularak ölmesine neden olduğunu ileri süren şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ermenek M Tipi Cezaevi'ne konulurken, Muharrem T.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

3 gün önce Ermenek ilçesinde bulunan Ermenek Hidroelektrik Santrali baraj gölü Narlıca mevkiinde piknik yapan vatandaşlar gölette bir kadın cesedi görmüşler ve yapılan incelemeler sonucunda cesedin 12 gündür kayıp olan Hatice A.'ya ait olduğu tespit edilmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2010 Pazartesi 15:53:04
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 19:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?