17
Mayıs
2024
Cuma
KARAMAN

Hayırseverler ödüllendirildi

Karaman Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından Çocuk Esirgeme Kurumu'na katkı sağlayan hayırsever kişi ve kurumlara teşekkür plaketi verildi. 

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Esirgeme Kurumu'na katkı sağlayan hayırsever kişi ve kurumlara plaket verildi. Çocuk Sitesi'nde gerçekleştirilen törene, Karaman Valisi Fatih Şahin, Belediye Başkan Vekili Caner Eker, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hulusi Öztürk ve katkıda bulunan hayırsever kişiler katıldı. Törende, Çocuk Sitesi'nde kalan çocuklar, hazırladıkları müzik eğlence ve skeç gösterilerini sundu. Gösterilerin ardından Sosyal Hizmetle İl Müdürü Hulusi Öztürk, kuruma verdiği hizmetlerden dolayı Vali Fatih Şahin'e plaket verdi. Törende konuşan Vali Fatih Şahin de, yuvada kalan çocuklara yardımda bulunan kişi ve kurumlara teşekkür etti. 

Şahin, bu yardımlar sayesinde çocukların aldıkları eğitimle gelecekte birer işadamı ve üst düzey yönetici olacaklarından kuşkusu olmadığını belirterek, "Her zaman sahip çıkacağımız çocuklarımız, ülke geleceğine büyük katkılar sağlayacaklar" dedi.
Konuşmaların ardından kuruma yardımda bulunan hayırsever kişilere plaketleri verildi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2006 Cumartesi 16:05:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÖZNUR ALTUNDAĞ IP: 88.244.216.xxx Tarih : 13.04.2008 13:03:31

BENÇE ÇOK GÜZEL BİR ŞEY HAYAT BOYU TEVAM ETSIN