16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Huzur bahçesi huzur verdi

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan huzur bahçelerini gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Uğurlu, 2011 yılının son aylarında bitirdikleri Huzur Bahçesi'nde hummalı çalışmanın devam ettiğini söyledi.

Burada bahçeleri olan vatandaşların kendilerine ait bölümlerde yaptıkları çalışmaları görmenin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Uğurlu, "Biz huzur bahçelerini yapmaya başlarken vatandaşlarımıza huzur vermesini istemiştik. Şimdi görüyorum ki, amacımıza ulaşmışız. Boş zamanlarını evde oturmak yerine Huzur Bahçelerinde geçirmeyi tercih eden her yaştan vatandaşımız kendine ait bölümde toprakla uğraşıyorlar. Çapa yapıyorlar, fide dikiyorlar. Piknik yapıyorlar. İnşallah yaz gelip ektikleri fideler sebze vermeye başlayınca üretmenin mutluluğunu da yaşayacaklar. Ayrıca bahçeler içinde bulunan kulübelerde insanlar arasındaki samimiyette önemli. Ben bu bahçelerde apartmanlarda unutulan komşuluk ilişkilerinin de yeniden canlanacağına inanıyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2012 Çarşamba 18:59:32
Güncelleme :2 Nisan 2012 Pazartesi 18:56:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?