16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

İğneden 65 yıl sonra kurtuldu

65 YIL SONRA AYAĞINDAKİ YORGAN İĞNESİNDEN KURTULDU

Karaman'da 70 yaşındaki Ahmet Gülseven, 5 yaşındayken ayağına batarak kırılan 3 santimetre uzunluğundaki yorgan iğnesinden 65 yıl sonra kurtuldu.

Emekli din görevlisi olan ve şu anda emlakçılık yapan 70 yaşındaki Ahmet Gülseven, 5 yaşındayken kendilerine ait inşaatın içinde koşarken ayağına bir şeyin batması sonucu acılar içinde kıvrandığını, bir süre sonra ayağına baktığında bir kısmı yerde, diğer kısmı da ayağına saplanmış yorgan iğnesini gördüğünü söyledi.

Ayağına batan iğneden dolayı yaşadığı ağrıların bir ay sonra kesilmesi üzerine bir yere gitmediklerini ifade eden Gülseven, "30 yaşına geldiğimde ise ayağımda yeniden ağrılar başladı. Bunun üzerine ayağımda kırık veya çıkık olacağını düşünerek hastaneye gittik ve film çektirdik. Ayak filmimi çeken doktor bana ayak kemiğinde bulunan 3 santim uzunluğundaki iğneden dolayı ayağımın ağrıdığını söyledi. Ayağımdaki iğnenin ameliyatla alınması için o yıllarda çok sayıda doktorla görüştüm. Görüştüğümüz doktorların hepsi ayağımda bulunan iğnenin üç parça halinde ayak eklemlerinde kırılmış vaziyette olduğunu ve yapılacak bir müdahalede sakat kalma riskinin büyük olduğunu söylediler" dedi.

Artık ağrılara dayanacak gücünün kalmaması üzerine Karaman Devlet Hastanesi'ne gittiğini anlatan Ahmet Gülseven, "Burada Opr. Dr. Yıldıray Kuruçay ve Dr. Ergün Mavi ile görüştüm ve ayağımdaki iğnenin alınmasını istedim. Onlar da benim bu cesaretimden dolayı iğneyi alabileceklerini söylediler. Daha sonra 3 saatlik bir operasyonla ayak kemiğinde üç parça halinde kırılarak kemiğe saplanmış olan iğnenin iki parçasını operasyonla aldılar. Şu anda taburcu edildim ve sadece ayağımda ameliyatın ağrıları kaldı. Her iki doktora da sonsuz teşekkürler ediyorum dedi.

65 YIL SONRA AYAĞINDAKİ YORGAN İĞNESİNDEN KURTULDU
65 YIL SONRA AYAĞINDAKİ YORGAN İĞNESİNDEN KURTULDU
65 YIL SONRA AYAĞINDAKİ YORGAN İĞNESİNDEN KURTULDU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 13:16:04
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 17:06:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?