16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

İş adamlarıyla kahvaltıda buluştu

BAŞKAN UĞURLU KARAMANLI SANAYİCİ VE İŞADAMLARI İLE BULUŞTU

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren sanayici ve işadamları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nün bahçesinde düzenlenen kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı Uğurlu, Karaman'a yaptıkları yatırım ve ekonomiye katkılarından dolayı sanayicilere teşekkür etti. Başkan Uğurlu, OSB yönetimi olarak önümüzdeki süreçte Organize Sanayi Bölgesi'nin gelişmesine katkılarının giderek artacağını söyledi.

Organize Sanayi Bölgesi'nde son 2 yılda yapılanlar bölgenin çehresini büyük ölçüde değiştirdiğini belirten Başkan Uğurlu, "Peyzaj'dan elektrik sistemine, Doğalgaz'dan altyapı çalışmalarına kadar pek çok hizmet gerçekleştirildi. Önümüzdeki süreçte Organize Sanayi Bölgemizde yollar birinci sınıf asfaltlanacak, kablolar yeraltına alınacak ve yeşil alan çalışmaları devam edecek. Sosyal tesis yönünden yetersiz olan Sanayi Bölgesi'ne, lokanta, dinlenme tesisi, tır parkları, ekonomik led aydınlatma sistemi ve özel güvenlik birimi kurarak bölgeyi daha cazip hale getirmeyi düşünüyoruz. İş geliştirme projesini hayata geçirip, sanayi bölgemizin tanıtımına daha çok önem vereceğiz. Sizlerin de desteğiyle bölgemiz, Türkiye'nin en önemli Organize Sanayi Bölgeleri'nden biri olacak" dedi.

Başkan Uğurlu, 7 bin metreküp kapasiteli arıtma tesisini bölgeye kazandırmayı hedeflediklerini sözlerine ekleyerek, METEM binasının da çok yakında sanayiye kazandırılacağını belirtti. Karamanlı sanayiciler de, Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin sanayiye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN UĞURLU KARAMANLI SANAYİCİ VE İŞADAMLARI İLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2011 Cuma 14:04:01
Güncelleme :1 Temmuz 2011 Cuma 18:16:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?