16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Kadın eli kermesi açıldı

KARAMAN'DA KADIN ELİ KERMESİ AÇILDI

Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar İletişim Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle düzenlenen Kadın Eli Kermesi açıldı.

Makro Alışveriş Merkezi'nde yapılan kermesin açılışına Vali Yardımcısı Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ve eşi Hilal Uğurlu, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta, Cezaevi Müdürü Kamil Özdemir, Anadolu Basın Birliği ve Kızılay Şube Başkanı Ali Ünlüer ile çok sayıda davetli katıldı.

Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar İletişim Derneği Başkanı Senem Yavuzaslan yaptığı konuşmada, “22 Ocak 2010 tarihinde kurulan Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar İletişim Derneği tarafından organize edilen ve 7 Mart akşamına kadar açık kalacak olan Kadın Eli Kermesi'nde emek sahibi kadınlarımızın kış ayları boyunca evlerinde, ev gezmelerinde, iş yerlerinde üretmiş oldukları ürünleri sizlerle buluşturmayı istedik. Kermesimizde sadece ev hanımlarımızın değil, emeği hayatımızı renklendiren ve güzelleştiren tüm kadınlarımızın ürettiği ürünleri göreceksiniz. Kadınlarımız üretmekle kalmayıp üretirken öğretmekte ve tüm hayatımızı güzelleştirmektedirler. Kermesimize özel bir katkı da Karaman Kapalı Cezaevi'nde bulunan hanımlarımız, Özel Eğitime Muhtaç Çocukları Koruma Derneği'miz ile Yardım Sevenler Derneği'mizin ürünleri ile olmuştur" dedi.

Daha sonra kermes Vali Yardımcısı Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ve Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez tarafından açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 14:24:05
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 14:34:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?