16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Kantürk'ten Rektör Gökmen'e ziyaret

Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Sabri Gökmen'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Rektör Sabri Gökmen'e yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Ali Kantürk, “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitemizin kurulması için yıllardır mücadele verdik ve 16 Mayıs 2007 tarihinde üniversitemize kavuştuk. Son çıkan kararnameyle de hemşehrimiz Prof. Dr. Sabri Gökmen'in atanması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Üniversitemizi hak ettiği yere taşıyacağına yürekten inanıyoruz..Üniversitemizin alt yapı çalışmaları, fiziki çalışmaları, öğrencilerimizin sosyal yönden rahat etmeleri için yerel yönetim olarak her zaman yardımlarımız olacaktır” dedi.

Karaman'da görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen da, “Sayın başkana bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Yıllar sonra kendi memleketimde görev yapmanın mutluluğunu, heyecanını ve gururunu taşıyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 16:54:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?