21
Mayıs
2024
Salı
KARAMAN

Karaman Belediyesi, 7 bin 500 kişiye arsa dağıtacak

Karaman Belediyesi'nin dar gelirli 7 bin 500 vatandaşa daha arsa vermek için çalışma başlattığı bildirildi. Karaman Belediye Başkanı Halil İbrahim Gülcan, "İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızı ev sahibi yapacağız" dedi.
Karaman Belediye Başkanı Halil İbrahim Gülcan, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza arsa verebilmek, onları kiradan kurtarabilmek için geçen hafta 2 bin 700 kişiye arsa dağıtımı yaptıklarını belirtti. Gülcan, "Ancak dağıttığımız bu arsalar için yaklaşık 10 bin kişi başvuruda bulundu. İncelemelerimizin neticesinde başvuru sahiplerinden 8 bininin gerçekten ihtiyaç sahibi ve arsa almaya namzet insanlar olduklarını gördük. Bu insanlarımızdan 2 bin 700 kişiye arsalarını verdik. Şimdi ise geriye kalan tüm ihtiyaç sahiplerine arsa verebilmek için çalışıyoruz. Amacımız ekonomik durumu çok iyi olmayan ve kendi evini yapmak isteyen tüm vatandaşlarımıza yardımcı olabilmektir" diye konuştu.
KARAMAN -İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2004 Salı 01:20:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
süleyman levent IP: 88.227.194.xxx Tarih : 22.05.2009 10:29:21

devletine. ve belediyesine ülkesine layık olan türk milletine  canı gönülden saygı ve sevgiler .malum ülkemizde  maddi boyutta iki seçenekli güzel insanımız vardır fakir ve zengin hayata dair isteklerinden biride arsam olsa içine küçükde olsa bir ev yapıp oturabilsem bunlardan bitanesi malum 2004 yılında  dagıtılan arsalar ve bugüne kadar bi çok insan harcamalarından kısraka inşaat mazemesi aldı amaç sadece kara günden kurtulup tabuları alıp evine başlamak ama malisef yine olan kalendere oldu bir tabir vardır yakarsa dünyayı garipler yakar.çünkü yoksulun haklının söz hakkı yoktur .gülen yüzünüz solmasın  yüzünüzden gülücükler eksik olmasın.karamanı.mın. güzel insanları allaha emanet olun