16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Karaman Belediyesi'nden ÖSS'ye hazırlanan öğrencilere destek

Karaman Belediye Başkanı Halil İbrahim Gülcan, eğitime destek çalışmaları kapsamında geçen yıl bin 800 öğrenciye dağıtılmak üzere hazırlattıkları ÖSS hazırlık setlerinin bu yılda da tekrarlanacağını, kitapların dağıtımına önümüzdeki hafta başlanacağını belirtti.

Karaman’da üniversite sınavını kazanan öğrenci sayısının artması ve Karaman’ın başarı grafiğinin yükselmesi için bu çalışmanın hazırlandığını kaydeden Başkan Gülcan, "Bu çalışmamız, bizim farklı hizmetlerimizin ve belediyecilik anlayışına getirdiğimiz çeşitliliğin bir halkasıdır. Allah nasip ederse bu tür hizmetlerimiz devam edecektir. Ben tüm öğrencilerimizden derslerine iyi çalışmalarını, bu emekleri boşa çıkarmamalarını istiyorum. Ülkemiz milli ve manevi hislerle donatılmış ve iyi eğitimli gençlerimizin omuzlarında muasır medeniyetler zirvesine ulaşacaktır" dedi.

Lise son sınıf ve mezun durumdaki öğrencilerin, ÖSS hazırlık kitaplarını önümüzdeki hafta başından itibaren Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden alabilecekleri belirtildi.

KARAMAN-(İHA)
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2003 Çarşamba 00:00:24
Güncelleme :18 Ocak 2004 Pazar 16:03:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?