16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Karaman'da bayram önlemleri alındı

Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirmeleri için belediye olarak bir dizi önlemler aldıklarını söyledi.

Belediye bünyesinde görevlendirilen bazı birimlerin 9 günlük bayram tatili süresince 24 saat görevleri başında olacağını belirten Başkan Ali Kantürk, “Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştiren, dayanışma ve paylaşma duygularının en üst düzeyde olduğu bayramlarımızdan biri olan mübarek Ramazan Bayramı'nı vatandaşlarımızın en güzel şekilde geçirmeleri için gereken tüm tedbirleri belediye olarak aldık. Bayram öncesi zabıta ekiplerimiz özellikle gıda denetimlerini sıklaştırdı. Her zaman olduğu gibi yine bayram süresince zabıtamız 24 saat görevinin başında olacak. Vatandaşlarımız şikayetlerini Alo 153 hattına 24 saat iletebilirler" dedi.

Belediye otobüslerinin bayram tatili süresince sabah saat 10.00'dan 17.00'ye kadar ücretsiz olarak çalışacağını da ifade eden Başkan Kantürk, "Arefe günü belediye otobüslerimiz mezarlıklara seferler yapacak. Park ve bahçe müdürlüğümüz mezarlıklarda gerekli temizlikleri yaparak her konuda önlem aldı. Ben şimdiden tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 18:32:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?