16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Karaman'ın yolları yenileniyor

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, belediyeye kazandırılan yeni asfalt üretim tesisi ile birlikte bundan sonra Karaman'ın ne alt, ne de üst yapısında artık bir sıkıntının olmayacağını söyledi.

Alt yapısı tamamlanan bütün mahallelerin asfalt ve kaldırımlarını yenilediklerini belirten Başkan Uğurlu, "Birçok bölgede elektrik, doğal gaz, Telekom altyapı çalışmaları hala devam ediyor. Dolayısıyla yıpranan yolları yenilemeden önce alt yapının tamamlanmasını bekliyoruz. Çünkü bu milli bir servettir" dedi.

Karaman'ın her tarafı bizim için kıymetlidir diyen Uğurlu, "Sadece şehir merkezinde değil, Karaman'ın bütün mahallelerinde çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar asla günü kurtarıcı çalışmalar değildir. Kalıcı ve geleceğe dönük hizmet verecek işler gerçekleştiriyoruz. Asfaltın kalınlığı ve kalitesine bakıldığında bu çok iyi anlaşılıyor. Biz belediyeciliğin kaliteli hizmet sunma yükümlülüğünde olduğunu düşünüyoruz. Modern yollar ve kaldırımlar, şehrin elbette yaşam kalitesini artıracak bir çalışmadır. Vatandaşımıza yakışır şekilde hizmet üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2013 Çarşamba 18:45:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?