16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Kazalar MOBESE'ye takıldı

KARAMAN'DA KAZALAR MOBESE KAMERALARINA YANSIDI

Karaman'da sürücülerin bir anlık dikkatsizliğinden kaynaklanan kazalar, MOBESE kameralarına yansıdı.

Karaman'da Yeni Sanayi, Turgut Özal, Üniversite Yolu, İmam Hatip Lisesi, İsmet Paşa, Valilik, Nizamiye ile Belediye kavşak ve caddelerinde meydana gelen trafik kazaları, MOBESE kameralarına yansıdı.

Yeni Sanayi Kavşağı'nda akşam saatlerinde motosikletin otomobil ile çarpması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği kaza da saniye saniye görüntülendi. Kavşakta motosikletin otomobile çarpmasıyla birlikte motosiklet sürücüsü ile arkasındaki şahıs, otomobilin üzerinden havalanarak yere düştü. Kazadan sonra

yanmaya başlayan motosiklet çevreden gelen vatandaşlarca yangın söndürme tüpüyle söndürülürken, yaralılar hemen Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Motosiklette yolcu olarak bulunan şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İmam Hatip Lisesi önünde ise yine motosikletin otomobil ile çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü kaza yerinden yaklaşık 50 metre ileriye fırladı.

MOBESE Merkezi'nin kameralarınca son 1 yıl içerisinde kaydedilen 13 kazaya göre, kazaların tamamının kavşaklarda meydana geldiği belirtildi. Kazaların, sürücülerin karşı tarafın geçiş üstünlüğü kuralına uymamamsı ya da kavşaklara kontrolsüz giriş yapması nedeniyle meydana geldiği kaydedildi. Kazalarda, sürücülerin saniyelik zaman dilimindeki kuralları çiğnemesinin büyük rol oynadığı görüldü. Kazalara büyük oranda motosikletler karışırken, Karaman'da trafiğe kayıtlı 57 bin motorlu aracın bulunduğu ve 21

bininin motosiklet olduğu öğrenildi.

KARAMAN'DA KAZALAR MOBESE KAMERALARINA YANSIDI
KARAMAN'DA KAZALAR MOBESE KAMERALARINA YANSIDI
KARAMAN'DA KAZALAR MOBESE KAMERALARINA YANSIDI
KARAMAN'DA KAZALAR MOBESE KAMERALARINA YANSIDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 10:06:04
Güncelleme :26 Mart 2010 Cuma 10:54:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?