21
Mayıs
2024
Salı
KARAMAN

Kent mobilyaları beğenildi

Karaman’a adeta yeni bir çehre kazandıran Aktekke Kent Meydanı, alandaki ağaçlandırma ve saat kulesi çalışmalarının ardından çok modern tasarımlı 43 çiçeklik ve 51 adet oturma gruplarından oluşan kent mobilyalarıyla halkımızdan büyük beğeni topladı.




Projenin Karaman için yeni kent kimliği kazanmasında atılan en önemli adım olduğunu belirten Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk: “Amacımız; kent kimliğini vurgulayacak görsel kalitenin arttırılması, kentte yaşayan insanların sosyal ve kültürel birlikteliklerini sağlayacak bir odak noktası oluşturmaktı. Karaman’ın tarihi, kültürel ve sosyal yapısını ortaya koyacak şekilde hazırladığımız Aktekke Kent Meydanı projemizin birinci etap çalışması, kent mobilyalarımızın yerleştirilmesiyle birlikte tamamlandı. İlimizin hak ettiği kentsel kimlik seviyesini, bu proje ile ileriye taşıyacak olan geniş meydanda; kaplama ve döşeme malzemeleri doğal malzemelerden kullanılırken, kent mobilyaları ve ışıklandırılması; çağdaş, ergonomik çizgilere sahip özel imalatlardan hazırlandı. Meydanımıza 100 adet top akasya ağacı dikildi. En son olarak da çok modern tasarımlı 43 adet çiçekliklerimiz ve 51 adet oturma guruplarımızla Aktekke Kent Meydanını daha da güzelleştirdik. Karaman halkına her zaman en iyiyi, en güzeli verebilmek için çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Yeni oturma guruplarını çok beğendiklerini ifade eden vatandaşlar da, çiçekliklerin Kent Meydanına çok yakıştığını belirtti.

karaman belediyesi
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2007 Pazar 17:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?