16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

KMÜ'den eğitim-öğretime destek

KMÜ'DEN SÜREKLİ EĞİTİM VE ÖĞRETİME DESTEK

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi bünyesinde açılan Sürekli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi ile farklı bilgi alanlarında kendilerini geliştirmek isteyen gençlere yeni eğitim programları sunmaya hazırlanıyor.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, öğrencilerin, akademik ve idari personelin ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim alabilmeleri için üniversitenin tüm imkanlarını kullanmayı amaçladıklarını belirterek, "Üniversitemizin kamu ve özel sektörle, ulusal ve uluslararası kuruluşlarla işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunacak olan merkezde eğitim imkanı bulamamış kişilere kendini geliştirme ve yenileme ortamı sağlanacaktır. Bununla birlikte Sürekli Eğitim Merkezi'nin faaliyetleri üniversitenin bilimsel çalışmalarına zenginlik kazandıracak, öğrencileri mezuniyet sonrasına hazırlayacak, bölümlerin elindeki kaynakların tam kullanılması sağlanmış olacak ve bu sayede üniversitemizin ulusal ve uluslararası düzeydeki temsil gücünü de artıracaktır” dedi.

Hayat boyu öğrenmenin önemine dikkat çeken Rektör Gökmen, “Gönüllülük esasına uygun çalışma alanlarında görev alabilecek bireyleri yetiştirerek, bu alandaki çalışmaları teşvik etmek amacını da taşıyan bu merkez öğrenmeye açık tüm bireyler için önemli bir imkandır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 18:04:04
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 18:18:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?