21
Mayıs
2024
Salı
KARAMAN

Köy hizmetlerine araç takviyesi

Karaman İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Müdürlüğü'ne alınan 9 yeni iş makinesi törenle hizmete girdi.
 
İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Müdürlüğü önünde araçların hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Karaman Valisi Fatih Şahin, "Yaptığımız incelemelerde bünyemizde bulunan bir çok iş makinesinin artık hizmet veremeyecek durumda eski olduğunu gördük.
Bu nedenle yeni 2 tane büyük dozer, 1 adet kırıcı, 2 adet yükleyici, 1 adet büyük lastikli silindir, 1 adet yama silindir ve 2 adet kazıcı olmak üzere 9 tane iş makinesini alarak makine parkımıza dahil ettik. Bu makinelerle köylerimize hizmet yapmamız daha kolay olacak.
Hedefimiz hizmet alanımız içinde bulunan tüm yollarımızı tekrar elden geçirmek, en ücra köşeye kadar ulaşmak. Karaman olarak çok fazla yol ve içme suyu sıkıntımız yok. Bundan sonraki hedef yeni makinelerle köylerimizin tüm altyapı sorunlarını gidermektir” dedi.
 
Konuşmanın ardından yeni alınan 9 iş makinesi için hazırlanan kurdele Karaman Valisi Fatih Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Özsoy, Belediye Başkanı Ali Kantürk ile İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt tarafından kesildi.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2006 Salı 18:14:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?