16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Köy muhtarlarına bilgisayar

KARAMAN'DA KÖY MUHTARLARINA BİLGİSAYAR

Karaman İl Özel İdaresi tarafından merkeze bağlı 25 köy muhtarına dizüstü bilgisayar verildi.

Karaman Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene Vali Fatih Şahin, Vali Yardımcısı Yılmaz Şimşek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Baldız, daire müdürleri ve köy muhtarları katıldı.

Bilgisayarların dağıtımı sırasında bir konuşma yapan Vali Şahin, yapılan çalışmalarla köylerin belli bir seviyeye geldiğini gördüklerini söyledi. Bundan çok mutlu olduklarını ifade eden Şahin,”Biz şehirde ne varsa köylerimizde de olmasını istiyoruz. Bu amaçla köylerimize oyun parkları yaptık. Her köye bir muhtarlık binası yapıldı. Her köyümüzde internet bağlantısı var. Halk Eğitim Merkezleri aracılığıyla muhtarlarımıza bilgisayar eğitimleri verdik. Şimdi de sırasıyla muhtarlarımıza dizüstü bilgisayarlar veriyoruz. İhtiyaçlar muhakkak bitmez ama temelde önemli ihtiyaçlarımızın giderildiğini görüyoruz. Ben çalışmalarımızda bize destek veren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Muhtarlarımıza bu bilgisayarlar hayırlı olsun" dedi.

Daha sonra köy muhtarlarına bilgisayarları verildi. Bu bilgisayarlarla birlikte Karaman'da bilgisayarı olmayan köy muhtarının kalmadığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 14:24:04
Güncelleme :27 Mayıs 2010 Perşembe 15:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?