16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Kulağı kopan sürücü kurtarılamadı

KULAĞI KOPAN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Karaman'da geçirdiği trafik kazasında kopan kulağı polisler tarafından bulunarak hastaneye götürülen sürücü hayatını kaybetti.

Karaman Devlet Hastanesi'nden kopan kulağı ile birlikte Konya Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'ne sevk edilen Mustafa Yılmaz (20), burada ameliyata alındı. Yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde ağır yaralar olan sürücü, tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Karaman'a getirilen Yılmaz'ın cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kır Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze namazına sürücünün yakını olan AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün de katıldı.

Geçtiğimiz gece saat 02.00 sıralarında Mustafa Yılmaz yönetimindeki 70 AU 055 plakalı otomobil Hacı Celal Mahallesi 100. Yıl Caddesi'nde kaza yapmış, kazada sürücüyle birlikte İsmail Yılmaz ve Mehmet Kirtiş yaralanmıştı. Kazada ağır yaralanan Mustafa Yılmaz'ın olay yerinde kopan kulağı polis tarafından bulunarak hastaneye yetiştirilmiş ve sürücü Konya Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmişti.

KULAĞI KOPAN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ
KULAĞI KOPAN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ
KULAĞI KOPAN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2010 Pazar 16:58:00
Güncelleme :10 Ocak 2010 Pazar 18:39:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?