16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

'Kurtlar Vadisi'ne Karaman'dan kapı

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin fotoselli kapıları Karaman'da üretiliyor.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı road blocker (yol blokaj sistemi) testi için bir kamyonu parçalayarak dikkatleri üzerine çeken White Rose firması Karaman'ın da adını dünyaya duyurmaya devam ediyor.

Yapılan çarpışma testinden sonra birçok ülkeden ünlü kişi ve kurumlardan talep geldiğini söyleyen White Rose Genel Müdürü Battal Çetine, gelen talepler arasında en ilginç olanının Pana Film'den gelen teklif olduğunu belirterek, "Pana Film tarafından çekilen ve Türkiye'de izlenme rekoru kıran Kurtlar Vadisi Pusu
dizisinde başrol oynayan Polat Alemdar'ın mekanı diye adlandırılan yerin fotoselli kapılarının tarafımızdan yapılması istendi. Biz de bu dizinin iyi bir izleyicisi olarak teklifi sponsorluk karşılığında kabul ettik. Hemen yapımına başladığımız bu kapılar şu anda bitme aşamasına geldi ve önümüzdeki bir kaç gün içinde İstanbul'a götürerek montajını yapacağız" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 13:26:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?