17
Mayıs
2024
Cuma
KARAMAN

Levent Kırca Karaman'ı kırdı geçirdi

Karaman Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri çerçevesinde sahnelenen Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu’nun “Ateşin Düştüğü Yer” adlı oyunu, Karamanlı tiyatro severlere unutulmaz bir gece yaşattı.


2 Aralık 2007 Pazar akşamı saat 19.00’da Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda gösterilen tek perdelik müzikal oyunu, Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk ve eşi Yaşar Kantürk’ün yanı sıra; Vali Fatih Şahin, Garnizon Komutanı Dursun Karataş, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Özsoy, daire müdürleri ve meclis üyeleri eşleriyle birlikte izledi.

Yaklaşık 5 bin sanatseverin seyrettiği Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu’nda, Devlet ve Şehir tiyatrolarının genç ve yetenekli sanatçılarından oluşan 50 kişilik bir ekip görev yaptı. Tekin Duman'ın yazdığı ve Pınar Ataer'in koreografisini yaptığı müzikalde izleyiciler zaman zaman hüzünlenirken, bazen de kahkahalara boğuldu. 

Program sonunda bu kadar coşkulu ve güzel bir seyirci ile kendilerini buluşturduğu için ünlü oyuncu Levent Kırca, sanat sever Belediye Başkanı Ali Kantürk’e teşekkür etti.

Levent Kırca ve ekibini Karaman’da ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını söyleyen Başkan Ali Kantürk ise: “Yıllardır bizi güldüren, güldürürken de aynı zamanda düşündüren Levent Kırca ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

karaman belediyesi
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 13:19:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?