16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Mantar uğruna canından oldu

Karaman'nın Sarıveliler ilçesinde mantar toplamaya giden ve sağanak yağmura yakalanarak yönlerini kaybeden iki polis memurundan birisi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Sarıveliler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Abdullah Taşköse (34) ile Murat Türkmen (37), dün sabah saat 11.00 sıralarında ilçeye 35 kilometre uzaklıkta olan Köleçalı mevkiine mantar toplamaya gitti. Belli bir yere kadar otomobille giden iki polis memuru daha sonra yola yaya olarak devam etti. Bir süre sonra şiddetli yağmura yakalanan iki polis memuru yönlerini kaybetti. Polis memurlarının havanın kararmasına rağmen ilçeye dönmemeleri üzerine jandarma, polis, belediye ekipleri ve vatandaşlar dönmeyen polis memurunu aramaya çıktı.

Yapılan aramalar sonucunda iki polis memuru bir ağacın altında yarı baygın halde bulundu. Yağmurdan ıslanarak üşümüş halde bulunan polis memurlarından Abdullah Taşköse hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Murat Türkmen ise Sarıveliler Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından Karaman Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Murat Türkmen'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu arada olayın duyulmasının ardından Karaman İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez'de Sarıveliler ilçesine gitti. Olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2011 Salı 01:16:05
Güncelleme :20 Nisan 2011 Çarşamba 19:33:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?