21
Mayıs
2024
Salı
KARAMAN

Narlıdere Bucakışla köy yolu açıldı

Karaman'da 30 yıldır yapılmayı bekleyen Narlıdere Bucakışla köy yolu düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Karaman Valisi Fatih Şahin, İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Baldız, İl Genel Meclisi üyeleri ile köylüler katıldı. Açılış töreni öncesinde konuşan Vali Fatih Şahin, amaçlarının şehirlerdeki imkanları köylerde de sunarak buradaki insanların hayat standardını yükseltmek olduğunu söyledi.

Son birkaç yıl içerisinde Karaman'da önemli gelişmeler yaşandığını belirten Vali Şahin, "Özellikle KÖYDES ve BELDES programları çerçevesinde köylerimizde önemli yatırımlar yapılmıştır. Köylüsüyle şehirlisiyle tüm insanlarımızı aynı duygularla kucaklıyor ve herkese eşit hizmet sunmayı en önemli ilke olarak kabul ediyoruz" dedi.
Açılan yolla ilgili bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Baldız da, düzenlenen bu törenle birlikte 30 yıllık özlemin sona erdiğini belirterek, “Açılan bu 3 kilometrelik yol için yaptığımız çalışmalar, normal standartlardaki 30 kilometrelik yol için yapılan çalışmalara eşit durumdadır" şeklinde konuştu.Konuşmaların ardından Narlıdere Bucakışla köy yolu törene katılanlar tarafından açıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 14:57:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?