16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Öğrencilere kitap dağıtıldı

KARAMAN'DA ÖĞRENCİLERE KİTAP DAĞITILDI

Karaman Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan “Polis-Eğitimci Birlikte, Çocuklarımız Güvende” projesi çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından ilköğretim okulu öğrencilerine armağan edilmek üzere toplanan kitaplar düzenlenen törenle dağıtıldı.

Kitap dağıtım törenine Vali Süleyman Kahraman, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Selmani Karaçam, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Hüseyin Oduncu, emniyet personeli, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı. Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu'nda düzenlenen kitap dağıtım törenine katılan Vali Süleyman Kahraman, Okul Müdürü Mesut Tekin'den okulun durumuyla ilgili bilgi aldı. Daha sonra sınıfları gezen Vali Kahraman, öğrencilerle bir süre sohbet ederek roman ve hikayeden oluşan kitapları öğrencilere dağıttı. Vali Kahraman kitap dağıtırken öğrencilere derslerine iyi çalışmaları konusunda da tavsiyelerde bulundu. Okulun 8. sınıfında öğrenim gören öğrencilere ise seviye belirleme sınavına hazırlanmalarına katkı sağlayacak olan test kitaplarından dağıtıldı.

Proje çerçevesinde toplanan kitaplar Hoca Ahmet Yesevi, Dr. Faruk Sükan, İbrahim Bey, 100. Yıl, İnönü ve Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretim okullarında okuyan öğrencilere dağıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2011 Salı 16:26:02
Güncelleme :22 Mart 2011 Salı 19:40:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?