16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Özcan güven tazeledi

Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.

Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul'da mevcut başkan Celalettin Özcan'ın listesi ile Mustafa Kurşun'un listesi yarıştı. Seçimde, divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra divan başkanı adaylara konuşmalarını yapmaları için söz verdi. İlk olarak konuşan başkan adayı Mustafa Kurşun, Karaman'da amatör sporu iyi noktalara taşıyabilmek için hazırladığı projelerini tek tek delegelere slayt gösterisi eşliğinde anlattı. Şu anda yapılan seçimi kazansa da, kazanmasa da, amatör spora bundan sonra da desteğinin devam edeceğini belirten Kurşun, “Seçim öncesi bazı randevular aldım. Bu aldığım randevular ise amatör spor kulüplerimiz için sponsorluk görüşmesidir. Seçilirsem bu görüşmeleri yapmaya gideceğim. Seçilemesem de seçilecek olan başkanımız Celalettin Özcan ile birlikte gideceğim” dedi.

20 yılı aşkındır amatör spor camiasının içinde yer aldığını söyleyen mevcut başkan ve başkan adayı Celalettin Özcan da, 2013 hedefleri arasında ilk olarak tüm kulüplerin bir arada olabilecekleri amatör evini yapmak olduğunu söyledi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi olarak Karaman'da amatör sporu geliştirmek adına gece gündüz yılmadan çalıştıklarını belirten Özcan, “Bu anlamda Türkiye Futbol Federasyonu ile temasa geçerek girişimlerde bulunduk. Bu girişimlerimizin amacı ise Futbol Federasyonu'nun her yıl illere yaptığı yatırımlardı. Yaptığımız girişimler sonucunda 2011 yılında Futbol Federasyonu'nun yapacağı yatırım programının birinci sırasına Karaman'ı aldırmak oldu. Fakat patlayan bu şike olayı federasyonun yatırım programını iptal etmesine neden oldu” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. 80 delegesi bulunan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda oy kullanmaya 76 delege geldi. Kullanılan 76 oyun 56'sını alan Celalettin Özcan yeniden Karaman Amatör Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı'na seçildi. Mustafa Kurşun'un listesi ise 20 oy aldı.

Celalettin Özcan'ın yönetimi şu isimlerden oluştu; “Hacı Arif Yalçın, Durmuş Ali Genç, Hasan Hüseyin Omurtak, Zeynep Öcal, Selami Alper Çıtlak ve Coşkun Beyaz.”

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2012 Çarşamba 18:28:11
Güncelleme :23 Şubat 2012 Perşembe 17:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?