16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Piknik dönüşü facia!

Antalya’nın Alanya ilçesinde 24 gün önce yaylaya pikniğe giden ve kendilerinden bir daha haber alınamayan Rus uyruklu kadın, eşi ve arkadaşlarının kaza geçirdiği belirlendi. Üç kişinin cesedinin Karaman’ın Sarıveliler ilçesi Çukurbağ mevkiinde uçuruma yuvarlanan otomobilde bulunduğu bildirildi.

Alanya'da bir hamamda kasiyer olarak çalışan Rus uyruklu Nadejda Gürdal, kocası Alper Gürdal ve arkadaşları İlyas Durmuşkaya, 26 Ekim'de akrabalarını arayarak yaylaya piknik yapmaya gideceklerini söyleyip evden ayrıldı. Aradan geçen 24 gün içinde, Gürdal çiftini arayan Nadejda Gürdal'ın yakınları kızları ve damatlarından haber alamayınca Alanya'ya geldi.

Polise başvuran Rus aile, Gürdal çifti ile İlyas Durmuşkaya'nın bulunmasını istedi. Polis, kayıp üç kişinin bulunması için araştırma başlatırken, bilgiler jandarma ekiplerine de iletildi.

Arama çalışmaları sırasında haber, Karaman’ın Sarıveliler ilçesinden geldi. Çukurbağ mevkiinde uçuruma yuvarlanmış bir araba gören köylülerin ihbarı üzerine olay yerinde polis ve jandarma tarafından yapılan incelemede aracın İlyas Durmuşkaya'nın kullandığı 07 E 7175 plakalı otomobil olduğu ve araç içerisinde Nadejda Gürdal ile eşi Alper Gürdal'ın cesetlerinin bulunduğu belirlendi. Cesetlerin kaza yerinden çıkarılması için çalışma başlatıldığı kaydedildi. 

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2012 Salı 16:54:39
Güncelleme :20 Kasım 2012 Salı 16:56:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?