16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Polis teşkilatının 165. kuruluş yılı

KARAMAN'DA EMNİYET TEŞKİLATININ 165. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 165. yıldönümü Karaman'da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar, İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Anıtı önünde başladı. Buradaki törene Karaman Valisi Fatih Şahin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Kalınsaz, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile emniyet mensupları ve aileleri katıldı.

Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez'in Atatürk Anıtı'na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Burada bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, "Teşkilatımız, kurulduğu 1845 yılından bu yana, görevlerini kanun ve nizamlara bağlı olarak, vatanın bütünlüğünü, milletimizin bölünmezliğini, vatandaşımızın can, mal ve namusunun korunmasını, devletin otoritesini, emniyet ve huzurun tesisini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevi üstlenmiştir. Teşkilatımız sürekli değişen ve gelişen çağın koşullarına uygun olarak, hızlı bir şekilde kendini yenileyip geliştirmiş, operasyon gücü ve teknik imkanları ile dünyanın en güçlü polis teşkilatlarından birisi haline gelmiş ve dünyadaki saygın yerini almıştır" dedi.

Buradaki programın ardından protokol üyeleri Polisevi'nde verilen resepsiyona katıldı. Kutlamalarda ayrıca Trafik ve Tescil Şube Müdürlüğü ekiplerince şehrin dört bir tarafında sürücülere çikolata ikram edildi.

KARAMAN'DA EMNİYET TEŞKİLATININ 165. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ
KARAMAN'DA EMNİYET TEŞKİLATININ 165. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2010 Cumartesi 15:18:01
Güncelleme :10 Nisan 2010 Cumartesi 15:39:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?