16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Polisten futbol turnuvası

KARAMAN POLİSİNDEN FUTBOL TURNUVASI

Emniyet Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Karaman Emniyet Müdürlüğü'nce bu yıl ikincisi düzenlenen, “Emniyet'ten Bir Yıldız Doğuyor” futbol turnuvası başladı.

Karamanoğlu Mehmetbey Halı Sahası'nda düzenlenen turnuvaya Karaman merkezde bulunan 13 lise katılırken, müsabakalar İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez'in başlama vuruşu ile start aldı. Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 166. yıldönümünde polis halk ilişkilerini güçlendirme adına Karaman'daki 13 lisenin katılımıyla bu yıl futbol turnuvasının ikincisini düzenlediklerini belirten Emniyet Müdürü Sönmez, "Buradaki amacımız gençlere sporu sevdirmek, teşkilatımızla aralarındaki diyalogu güçlendirmek. Bir aile havası oluşturmak amacıyla gençlerimizle birlikte olmak düşüncesinden hareketle bu turnuvayı düzenledik. Her zaman söylediğimiz gibi hizmetlerimiz insan merkezli. Gençlerimizle birlikte olmak, onlara güzel anlar yaşatmak sonuçta da teşkilatımızın daha iyi tanıtılması ve bizlerle olan diyaloglarını arttırmak için birlikte oluyoruz. Sporun kardeşlik havasını, birleştirici gücünü yaşamak istiyoruz” dedi.

Turnuvanın başlama vuruşu öncesinde Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz kaleye geçerek birbirlerine penaltı atışı yaptı. Emniyet Müdürü Sönmez penaltı atışını gole çeviremezken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz penaltıyı gole çevirdi. 5 Nisan tarihine kadar devam edecek turnuvanın başlama vuruşunu Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez yaptı.

KARAMAN POLİSİNDEN FUTBOL TURNUVASI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2011 Çarşamba 16:03:03
Güncelleme :23 Mart 2011 Çarşamba 16:19:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?