21
Mayıs
2024
Salı
KARAMAN

Posta Kartıyla Mesaj Yarışması

Karaman Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Posta Kartıyla Mesaj Yarışması"nda Türkiye birincisi olan Ermenek Lisesi öğrencisi Kübra Gök'ü ödüllendirdi.
PTT Genel Müdürlüğü'nün Türkiye genelinde öğrenciler arasında düzenlediği yarışmada, ''Gerçek kahramanlık, topların ve mermilerin yağdığı cehennem ateşindeyken, yerde kanlar içinde yatmakta olan arkadaşının donuk gözlerindeki vatan sevgisi için ölümü özleyebilmektir'' mesajıyla Türkiye birincisi olan Kübra Gök'ü makamında kabul eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Gök'ü bu başarısından dolayı kutlayarak ödül verdi. Vali Güzeloğlu, "Geleceğimizin teminatı gençlerimizin bu anlamlı ve güzel başarıları bizleri son derece mutlu ediyor'' dedi.
Yarışmada Türkiye birincisi olan Kübra Gök de, Vali Güzeloğlu'na eğitime verdiği önem ve gençlere desteği için teşekkür ederek, "Birinci olmaktan ve Karaman'ın adını Türkiye'ye duyurmaktan dolayı çok mutluyum'' şeklinde konuştu.
Ermenek Lisesi öğrencisi Kübra Gök, 5 Nisan 2006 Çarşamba günü Ankara'da PTT Genel Müdürlüğü'nde düzenlenecek olan törenle yarışmanın ödülü olan 800 YTL para ödülünü, küçük boy pul albümü ve başarı belgesini alacak.
.
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2006 Pazartesi 18:15:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?