21
Mayıs
2024
Salı
KARAMAN

Sapık hırsız hastaneye sevk edildi

Karaman’da evlere girerek kadın iç çamaşırı ve ziynet eşyası çalan kişi, Savcılık tarafından tedavi için hastaneye sevk edildi.


Alınan bilgiye göre, Karaman’da girdiği evlerden kadın iç çamaşırları ve ziynet eşyaları çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan Z.E. (25), Karaman Adliyesinde Savcılık tarafından yapılan ilk sorgulamasının ardından Adana Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.


Z.E’nin burada yapılacak tedavisinden sonra yargılama sürecinin devam edeceği öğrenildi. Karaman’da dün, yaklaşık 3 aydır girdiği evlerden kadın iç çamaşırları ve ziynet eşyaları çaldığı öne sürülen Z.E, altınları satmak için girdiği kuyumcunun şüphelenerek ihbar etmesi üzerine polis tarafından yakalanmış, evinde yapılan aramada ise çok sayıda kadın külotu, sutyen ve çeşitli iç çamaşırları ile ziynet eşyası ele geçirilmişti.


Z.E’nin iç çamaşırı hırsızlığı alışkanlığının bir hastalık olduğu, bu nedenle kısa süre önce eşinin evi terk ettiği de belirtilmişti.

Önceki haber

Karaman'da hırsızlık yapmak için girdiği evlerde değerli eşya bulamayınca kadınların külot ve sütyenlerini çalan kişi, polisin 3 aylık takibi sonrası yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde evlerden hırsızlık olaylarının artması üzerine polis araştırma başlattı.

Hırsızlık zanlısı olduğu iddiasıyla 3 aydır takip edilen 25 yaşındaki Zeynel E.'nin Beyazkent Mahallesi'ndeki evine dün akşam polis baskını düzenlendi.

Evde yapılan aramada 17 ayrı evden çalınan 215 adet kadın külotu ile 68 adet sütyen bulundu.

Hırsızlık zanlısı Zeynel E.'nin değerli eşya bulamadığı evlerden kadınların iç çamaşırlarını çaldığı ileri sürülürken, diğer evlerden çaldığı bin 250 YTL para ile 4 altın yüzük, 1 altın künye, 2 altın bilezik ve cep telefonlarını sattığı paraları da harcadığı belirlendi.

 
Karaman Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu devam eden şüphelinin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2007 Çarşamba 12:18:05
Güncelleme :11 Temmuz 2007 Çarşamba 12:21:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?