16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

ŞEHİT POLİS TOPRAĞA VERİLDİ

Konya'nın Çumra ilçesinde radar uygulaması yaparken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Ömer Durmaz'ın naaşı, baba ocağı Karaman'ın Sudurağı beldesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından şehit polis Ömer Durmaz'ın cenazesi, Karaman'ın Sudurağı beldesine getirildi. Helallik alınması için baba evine getirilen şehit polisin cenazesini gören yakınları gözyaşlarını tutamazken, kendisi de ölen eşi gibi polis olan Seda Durmaz ise meslektaşlarının kolları arasında güçlükle ayakta durabildi.

Şehit Durmaz'ın naaşı daha sonra Yeşil Camii avlusuna getirildi. Cenaze namazına Karaman Valisi Süleyman Kahraman, AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün, Karaman Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, emniyet teşkilatı, askeri ve mülki erkan ile belde halkı katıldı. Karaman İl Müftüsü İlhami Kemaloğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit polisin cenazesi omuzlara alınarak defnedileceği belde mezarlığına getirildi. Durmaz'ın cenazesi burada dualar eşliğinde toprağa verildi.

ŞEHİT POLİS TOPRAĞA VERİLDİ
ŞEHİT POLİS TOPRAĞA VERİLDİ
ŞEHİT POLİS TOPRAĞA VERİLDİ
ŞEHİT POLİS TOPRAĞA VERİLDİ
ŞEHİT POLİS TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2010 Çarşamba 14:46:03
Güncelleme :11 Ağustos 2010 Çarşamba 16:23:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?