16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Ses sistemi şoku!

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nin 5. mezuniyet töreninde sahne alacak olan ünlü şarkıcı Emre Aydın, organizatör ve ses sistemi ekibinin kurbanı oldu.

2 bin 300 üniversite öğrencisinin mezun olduğu mezuniyet töreni gösterilerle başladı. Yapılan protokol konuşmalarının ardından mezun olan öğrenciler hep birlikte havaya keplerini fırlattı. Daha sonra Kemal Kaynaş Stadyumu'nu doldurun vatandaşlar ve öğrenciler Emre Aydın’ın konserini beklemeye başladı.

Sahneye çıkacak olan ünlü sanatçı ise, stadyum dışarısında sahnedeki ses sisteminin kurulmasını bekledi. Ses sisteminin 3 saat boyunca kurulamaması üzerine sanatçının hayranları tepki gösterdi. Hayranlarının kendisine tepki gösterdiğini öğrenen Emre Aydın, sahne önüne kadar geldiği aracından inerek sahneye çıktı. Aydın, sahnede hayranlarına niye konsere zamanında başlayamadığını anlatarak, ses sistemini kuran organizatörlere tepki gösterdi.

Sahnede sevenlerine gitarla sadece 2 şarkı söyleyebilen Emre Aydın, alanda kendisini saatlerdir bekleyen herkese teşekkür ederek, kendi adına hayranlarından özür diledi. Emre Aydın, daha sonra geldiği aracına binerek stadyumdan ayrıldı. Görevliler de sahnedeki müzik aletlerini topladı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2012 Perşembe 12:50:04
Güncelleme :31 Mayıs 2012 Perşembe 18:39:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?