17
Mayıs
2024
Cuma
KARAMAN

Sevgililerin korkunç planı

Karaman'ın Ermenek ilçesinde bir kişi, sevgilisi olan evli kadının kocasını öldürtmek için tuttuğu tetikçinin ihbarı üzerine yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Savcılığı'na başka bir olaydan dolayı ifade vermeye giden O.Ö.'nün (35), A.T. (35) isimli kişinin aralarındaki bir husumetten dolayı A.E.'yi (31) öldürtmek için kendisiyle anlaşacağını beyan etmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. 

O.Ö.'nün Taşbaşı Mahallesi'nde bulunan bir pastanede A.T. ile buluşması sırasında operasyon düzenleyen polis, A.T.'yi 1 adet tabanca, tabancaya ait 3 adet mermi, 2 adet 50'lik cep telefonu kontörü, paketlenmiş halde 300 YTL para ve kendisi tarafından imzalanmış her biri 4 bin 500 YTL'lik toplam 9 bin YTL değerinde 2 adet senedi O.Ö.'ye verirken suçüstü yakaladı. A.T.'yi gözaltına alan polis ekipleri, O.Ö.'yü de ifadesini almak için polis karakoluna götürdü. 

O.Ö. buradaki ifadesinde de şüpheli A.T.'nin, müşteki A.E.'nin eşi Z.E. (27) ile dost hayatı yaşadığını ve A.E'yi öldürmesi için kendisine açık senet imzaladığını söyledi. Ermenek Adliyesi'ne sevk edilen A.T. ve sevgilisi olduğu iddia edilen Z.E., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2007 Cuma 15:41:32
Güncelleme :13 Nisan 2007 Cuma 15:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?