17
Mayıs
2024
Cuma
KARAMAN

Silahlı kavga: 3 yaralı

KARAMAN'DA SİLAHLI KAVGA: 3 YARALI

Karaman'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Olay, Külhan Mahallesi Alparslan Türkeş Parkı yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mahmut Ç. (40) aralarında daha önceden husumet bulunan Yunus Emre D. (23) ve Muhammet Ali D. (18) kardeşler ile karşılaşarak tartışmaya başladı.

Tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönüşmesi üzerine Mahmut Ç. üzerindeki tabanca ile iki kardeşi bacaklarından yaralayarak olay yerinden kaçtı. Yaralılardan Yunus Emre D. olay yerine gelen ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne götürülürken Muhammet Ali D. kaçarak olay yerine 300 metre uzaklıktaki Çarşı Polis Merkezi'nin önüne gelerek yardım istedi.

Karakol önünde vatandaşlar ve yaralıların yakınları toplanırken, o sırada şahısları yaralayan Muhammet Ç. teslim olmak için karakola geldi. Yaralıların yakınları karakolun önünde gördükleri Mahmut Ç'ye saldırınca, tekrar tabancasına sarılarak Edilhan D.'yi de (30) bacağından vurarak yine kaçtı. Yaralı şahıslar götürüldükleri Karaman Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavilerinin ardından Konya Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Olaydan sonra Mahmut Ç. polis tarafından olayda kullandığı suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KARAMAN'DA SİLAHLI KAVGA: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 16:54:04
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 18:08:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?