16
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMAN

Spor kulüplerine nakdi yardım

KARAMAN'DA 11 OKUL SPOR KULÜBÜNE NAKDİ YARDIM

Karaman Valiliği tarafından 11 okul spor kulübüne biner TL'lik nakdi para yardımı yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programa, Karaman Valisi Süleyman Kahraman, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Altun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, okul müdürleri ve spor kulüplerinin temsilcileri katıldı. Burada konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Karaman'da 56 spor kulübü bulunduğunu belirterek, "İl Müdürlüğü olarak futbol dışında 3 kulübümüze de nakdi para yardımı yapmaktayız. 2010 yılında 59 bin TL kulüplerimize para yardımı yapıldı. Spor faaliyetlerinin fazlalığı ilimize güzel hizmetler kazandırmaktadır” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Altun ise, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün her alanda beraber çalıştığını, Karaman'da sporun geliştiğini ve eğitim çıtasının da yükseldiğini kaydetti. Vali Süleyman Kahraman da, “Bu tür birlikteliklerin devam etmesi bizleri mutlu ediyor. Bunlar güzel bir olay. Şu anda ilde 11 okul spor kulübü var. Bu sayı Türkiye ortalamasının üzerinde. Ama yeterli değil. Biz de bu sayıyı artırma ve başarıların devamı adına desteklerimizi sürdüreceğiz. Okul spor kulüplerimiz başarı göstersinler. Başarı olduğu müddetçe yardımlar devam edecektir. Benim bir prensibim vardır. Bir ilde, o kulüp, bu kulüp, o okul, o müdür diye bir şey yok. Çünkü biz beraberiz ve birlikten kuvvet doğar” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yardımları alan okul temsilcileri ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürlüğü önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 18:27:03
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 19:01:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?