17
Mayıs
2024
Cuma
KARAMAN

Su yolunda can verdi

SU DOLDURUP EVİNE GİDERKEN OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI ŞAHIS ÖLDÜ

Karaman'da çeşmeden doldurduğu suyu evine götürürken bir otomobilin çarptığı şahıs hayatını kaybetti. Kazadan sonra olay yerinden kaçan sürücü, aracın renginden tespit edilip yakalandı.

Kaza, akşam saatlerinde Yeşilada Mahallesi Mut Caddesi üzerinde medya geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Akyüz (56) tatlı su çeşmesinden bir bidon su doldurarak, yolun karşısına geçmek istedi.

Bu sırada M.D. (28) yönetimindeki 70 EP 980 plakalı otomobil, şahsa çarpıp olay yerinden kaçtı. Yaralanan Mustafa Akyüz olay yerinde hayatını kaybetti. Olaydan sonra inceleme başlatan polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda kazaya karışan otomobilin bordo renkte eski kasa Toyota otomobil olduğunu belirledi.

Yapılan incelemede Karaman'da kayıtlı 143 tane bordo Toyota marka otomobil tespit eden ekipler, bunlardan 40 tanesinin eski model olduğunu belirledi. Yapılan aramada otomobil Yeni Sanayi Sitesi'nde bir kaportacının önünde park halinde bulunurken, sürücü de sanayi içinde yaya olarak yakalandı.

Gözaltına alınan sürücü, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye çıkarıldı. M.D.'nin korktuğu için olay yerinden kaçtığını söylediği öğrenildi.

SU DOLDURUP EVİNE GİDERKEN OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI ŞAHIS ÖLDÜ
SU DOLDURUP EVİNE GİDERKEN OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI ŞAHIS ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 13:12:04
Güncelleme :26 Mart 2010 Cuma 23:19:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?